Hürriyet Magazin

20 Şubat 2012 Pazartesi

Burberry Prorsum Sonbahar/Kış 2012 Kadın Koleksiyonu


Burberry Prorsum Sonbahar/Kış 2012 Kadın Koleksiyonu Defilesi burberry.com'da canlı yayınlanıyor. Koleksiyonunda kullandığı toprak ve güneş renkleriyle 2012 İlkbahar/Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Burberry, bugün saat 18:00’da Londra Hyde Park’ta gerçekleştireceği 2012 Sonbahar/Kış Kadın Defilesi ile moda dünyasına bir kez daha yön vermeye hazırlanıyor. Türkiye’den Ebru Şallı'nın Burberry Prorsum kıyafetleri ile katılacağı defile için geri sayımı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.






Türkiye saati ile 18.00’da www.burberry.com ve Burberry Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanacak defileyi ayrıca www.vogue.com.tr, www.trendus.com, www.elle.com.tr, www.modaturkiye.com, www.marieclaire.com.tr, www.womenist.net, www.yelizindunyasi.com, www.alisveris-cini.com adreslerinden de yine canlı olarak izleyebilirsiniz.

Iphone ve Ipadlerinizden de kolaylıkla izleyebileceğiniz defilede Burberry; "Runway to Reality" konsepti ile defile sırasında beğendiğiniz ürünleri canlı ve anında www.burberry.com adresinden online satın alma imkanı sunuyor.  Ayrıca tüm koleksiyonun görselleri Burberry’nin Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram sayfalarında da yayınlanıyor olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...