Hürriyet Magazin

11 Ekim 2012 Perşembe

Style Zoom Sonbahar Dolabı


Sonbahar Dolabı

Ekim ayının konsepti, yeniden doğuş! Kabul edelim eylülü atlattık, öyleyse artık saklandığımız kabuktan çıkma vakti gelmiş demektir. Style Zoom bölümünde biz de bu kurala uyduk ve yeni sezona damgasını vuran trendler arasından sonbahar dolabına uygun kombinleri oluşturarak ekime motive olduk. Bordolar, desenli üstler, militer renkler ve vazgeçilemeyen deriler... Bakalım sonbahar dolabınızda ilk yeri hangisi kapacak?




Bordo

Stil Mottosu: “Bordoyu yaşlı gösterir sanırdım, tersine seni gençleştirmiş. İtiraf et, yoksa estetik mi yaptırdın?”

Neden bu kombin: Moda söz konusu olduğunda, size söylenen basmakalıp sözleri unutun. Bordonun sıkıcı olduğu düşünülür, aksine giydiklerinizi trendy ve eğlenceli hale getirmek sizin elinizde. Bordoyu, siyah-beyaz desenli parçalarla birlikte kullandığınızda kombindeki kontrast, görünümünüze hareket kazandırarak daha fresh bir havaya kavuşmanızı sağlar.




Militer

Stil Mottosu: “Hayrola artık kızları da mı askere çağırıyorlar? Bu yaka ve botlarla bölüğün stil ikonunun sen olacağından şüphem yok.”

Neden bu kombin: Sezona damgasını vuran militer akımına en iyi eşlik eden renk, şüphesiz siyah. Militer stilinizin sert ve maskülen havasını, metal zımba süslemeli yaka ve botlarla yumuşatabilirsiniz.




Desenli Üstler

Stil Mottosu: “Yaz bitince herkes karalara bağlıyor. Eee, giyim konusunda herkes benim kadar cesaretli olsaydı, takip edilecek başka kim kalırdı, öyle değil mi?”

Neden bu kombin: Eskiden, desenli parçalar için risksiz renk seçimleri önerilirdi. Şimdiyse kural bozuldu; üst üste desenler ya da patlayan renkleri bir arada taşıyabiliyorsanız, kimse sizden uyum beklemiyor. Kısacası; hazır kimse sizi tutmuyorken, renklere karışmaktan korkmayın.




Deri

Stil Mottosu: “Vay, vay, vay bir an İngiltere’deyim sandım. Karşımda adeta Londra sokaklarında gezinen bir Kate Moss var, bravo!”

Neden bu kombin: Deri üzerine şifon, rock&chic stilini benimseyenler için en pratik seçim. Şeffaf taşlı zincir kolye bu uyumu sürdürüyor. Sezonun arzu nesnelerinden zincirli Fedora şapkaysa, cool ve snob bir tavır çiziyor. Bu kombini uygularken ince topuklu, sivri burun ayakkabılardan uzak durun; yerine rocker tarzı, kalın topuklu deri botları kullanın.

4 yorum:

  1. Suanki moduma bordo kombin daha uygun, İpekcim su capraz bantlı ayakkabılardan sipariş vericem Butigo'dan heralde cok rahat gorunuyo platformlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Butigo'nun ayakkabıları hem rahat hem de fiyat olarak çok avantajlı, kesinlike kaçırma derim ;)

      Sil
  2. Militer kombini ortalıgı yıkar oyle soylıyım harika bi kombin

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de hazırladıklarım arasından en favori kombinim militer :) Süpersin!! Teşekkürler yorumun için..
      Sevgiler,
      İpek

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...