Hürriyet Magazin

18 Nisan 2013 Perşembe

Çifte Bahar

Bahar havası aşk havasıdır, dedik ve bu ay içimizi ısıtan Nisan ayından ilham alarak yarattığımız kombinleri Style Zoom çiftlerine ithaf ettik. Siz de baharı içine çekmeye kıyafetlerinden başlayan o çiftlerden biriyseniz, Style Zoom'la bahar modasına ortak olmak için fazla vakit kaybetmeyin.




Spor Şık

Stil Mottosu: "Bir erkeğin ceket ve kravatsız da şık olabileceğini bize kanıtladın."

Neden bu kombin: Üniforma ya da iş kıyafeti gibi resmi giysi zorunluluğunuz olmadığı sürece ceket ve kravatsız da şıklığı yakalamak elinizde. Çok spor bir görünüme kaçmamak adına jean yerine minimal desenli tüvit pantolonları tercih edebilirsiniz. Üzerineyse triko gibi rahat formlardaki parçaları, siyah ya da lacivert gibi klasik renklerden kullanarak dengeyi yakalayabilirsiniz. Aksesuarlarınızdaki detaylar fark yaratmanıza yardımcı olacaktır. Bu nedenle desenli gözlük ya da cüzdanlarla kıyafetlerinizi zenginleştirebilirsiniz. Unutmayın spor şık stilin simgesi loafer ayakkabılar sezonun vazgeçilmezlerinden.




Avangart

Stil Mottosu: "Biz bu parçaların tekini uydurmakta zorlanırken, sen hepsini bir arada kullanarak nasıl bu kadar uyumlu giyinmeyi beceriyorsun merak ediyorum."

Neden bu kombin: Kat kat giyinme trendi aslında erkek giyiminde her zaman var olan, fakat denemeye korkulan bir tabu adeta. Oysa ki renk bloklarından faydalanarak hem stil sahibi hem de öncü bir tarza kavuşmanız çok daha kolay. Yeter ki renk seçiminizi çok keskin tonlardan yana yapmayın. Aksi taktirde hem farklı parçaları kombinlemek hem de renkleri dengelemek kombininizde fazlalık hissi uyandırabilir. Tercih ettiğiniz parçalarda ton sür ton uyumunu yakaladığınız sürece problem yok. Bunun için gömlek gibi en altta kalan parçanın rengini dominant tonlardan seçip üstüne giyeceğiniz parçaları daha nötr ve yumuşak tonlara doğru sıralayın.




Sofistike

Stil Mottosu: "Kıyafetinin siyah beyaz olduğunu söylediğinde çok klasik bir tarzda giyineceğini sanmıştım, kombinindeki detaylarla beni şaşırttın."

Neden bu kombin: Bu sezon ilkbahar yaz modasının olmazsa olmazları arasında gelen siyah ve beyaz birlikteliği sizi yanıltmasın. Söz konusu ikili, bu kez gözümüzün alıştığı kadar sade ve yalın değil. Grafik, şerit ya da özel kesimlerle güçlü bir efekt yaratmak şart. Sofistike bir görünüme kavuşmak içinse ikonik figürlerle süslü gümüş ya da beyaz altın renklerindeki aksesuarlar tam size göre.




Bohem

Stil Mottosu: "Madem ofise tıkılıp kaldık, bize de bahar havasını senin kıyafetlerinden almak kaldı ne yapalım..."

Neden bu kombin: Floral desenlerin hakimiyetinde geçen bahar, görünümünüze hareket katmak için alarm veriyor. Desenlere alışık değilseniz, kombininizdeki diğer parçaları tek renk tercihiyle dengeleyebilirsiniz. Beyaz gibi uyumlu ve aydınlık renkleri doğadaki toprak tonlarıyla eşleştirerek sıcak geçişler sağlayın. Yaz öncesi açık ayakkabı giymekten çekiniyorsanız booties kalıbındaki sandaletler bahar modası için bire bir... Çanta seçimine gelince, deri yerine süet gibi vintage dokulu modellerle baharın bohem ruhu yanı başınızda!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...