Hürriyet Magazin

16 Ekim 2013 Çarşamba

STYLE ZOOM: DESENİN YETER


2013 - 2014 Sonbahar Kış sezonunda desenler kıyafetleri düelloya davet ediyor. Kamuflaj, tartan, kaz ayağı, leopar... Sezonun en iddialı karşılaşmasında siz hangi taraftasınız? 

 
Kamuflaj



Stil Mottosu: "Siyah takımlara mola vermeye geç bile kalmışım."

Neden Bu Kombin? Kamuflaj, diğer bir deyişle asker desenli metalik eteğiniz görünümünüze ışıltı katarken, gece gündüz iddialı bir stil ortaya koymanızı sağlar. Maksi kolyelerle hareketlendireceğiniz düz bir kazak ve altına zamansız stiletto'larla ideal dengeyi yaratın.

Kaz Ayağı



Stil Mottosu: "Vitrinlerde bu deseni gördükçe, annemin giysilerini neden saklamadım diye kendime çok kızıyorum."

Neden Bu Kombin? Geçmiş yıllara damgasını vuran kaz ayağı deseni, yeni sezonda modern ve spor parçalarla tekrar karşımızda. Kaz ayağı desenli kazağınızı vintage havasından kurtarmak ve görünümünüzü gençleştirmek için kombininizi etek yerine deri bir pantolonla tamamlayın. Çanta ve ayakkabı seçiminde ise riske girmek istemiyorsanız tercihinizi siyah ya da beyaz gibi düz renklerden yana kullanın.   

Tartan



Stil Mottosu: "Bu kıyafetinle gece çıkmakla kalmayıp, grunge müzik yapan bir grupla sahne alabilirsin."

Neden Bu Kombin? İç içe geçmiş birden çok yatay ve dikey çizginin oluşturduğu tartan deseni sezonun favori trendlerinden. Spor görünümünüzü şık hale dönüştürmek için bir çift topuklu sivri burun bot yeterli. Söz konusu siyah ve kırmızı olunca, aksesuarlarda altından vazgeçmeyin. Unutmayın; gecenin yıldızı sizsiniz!    

Leopar



Stil Mottosu: "Yıllarca düşünsem leopar desenini spor bulacağım aklıma gelmezdi."

Neden Bu Kombin? Leopar desenini seviyor ancak vamp gözükmekten çekiniyorsanız, sweatshirt gibi spor parçalarla birlikte kullanarak orjinal bir stile sahip olabilirsiniz. Mini boy asimetrik eteğiniz hareket avantajı sağlarken, büzgülü çantanızla etrafa rahat ve cool bir hava yayabilirsiniz. Stil tüyosu: Geceyi gündüze çevirmek için topuklularınızı çıkartıp yerine makosenlerinizi giyin.    



1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...