Hürriyet Magazin

18 Mayıs 2012 Cuma

Yaza Ann-Sofie Johansson'ın Favorileriyle Girin

H&M Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson'ın 2012 yazı için seçimi yumuşak pastel tonlarından yana oldu. "Yaz koleksiyonumuzun en pastel tonları, şu anda tam da giymek istediğim şeyler" diyor Ann-Sofie.



"Diz boyundaki pileli etekler, geniş kemerler ya da uzunluk veren işlemeler, bunlara uygun üstlerle birlikte harika görünüyorlar. Dilerseniz birkaç pastel tona birden sahip giysileri bir araya getirin ya da gök mavisi bir elbiseyi hayal edin, adeta rüyada olduğunuzu hissedeceksiniz."



Ann-Sofie aksesuarlar ve makyajda da pastel tonlarını öneriyor ve büyük bir farklılık yaratacağınızdan emin. "Aksesuarlar bu sezon çok çarpıcı, altın rengi deniz kabuğu küpeler gibi, parlak turuncu ve pembe yüzük ile şeffaf taşlardan yapılmış kolye benim favorilerimden" diyor.




Pasteller bu yaz H&M'de sadece kadınlar için değil erkekler için de önemli bir trend. "Pastel renklerle kombine edilmiş beyaz, erkekler için öne çıkan renklerin başında geliyor" diyor Ann-Sofie." Açık renkte spor ceket içine pastel veya beyaz t-shirt ile birlikte beyaz pantolonlar veya pastel mavi ya da yeşil şortlar gerçekten taptaze görünüyor. Yaz için harika erkek mayo seçenekleri de var."




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...