Hürriyet Magazin

14 Ağustos 2012 Salı

Style Zoom: İkili Delilik


İkili Delilik

Bu ayki Style Zoom’da yaz aşklarından ilham aldık. Bitmeyen aşkınızın tutkusunu kıyafetlerinize de taşımaya ne dersiniz? Partnerinizle uyumlu giyinmenin sırları, Style Zoom’un hazırladığı “İkili Delilik” konseptiyle karşınızda. Gündüzleri Smart-Casual, geceleri Preppy-Chic... İki farklı stille günü renklendirmeye hazır olun.

Preppy-Chic




Stil Mottosu:  “Bu gece şıklık yarışında rakibim sadece kadınlar sanıyordum, ama seni görünce yarıştan çekilip jüri koltuğunda seni izlemenin daha iyi bir fikir olduğuna şüphem kalmadı.”

Neden bu kombin? Özgürlüğün rengi maviyle gecenin sınırlarını aşmaya hazır olun. Korse görevi gören boudoir tarzı kemer elbisenizde feminen silüeti ön plana çıkartırken, partnerinizin slim cut kalıplara oturtulmuş ekose takımıyla uyum içinde olacak. Siz, leopar desenli topuklu sandaletlerinizle şıklığınıza seksapelite katarken, partneriniz benekli çoraplarıyla mizahi çekiciliğini ortaya koyacak.
  

Smart-Casual




Stil Mottosu: “Öğle yemeğinde biz de varız, sakın bir yere kaybolmayın! Üst müst değiştirmeden, uçaktan iner inmez yanınızdayız.” 

Neden bu kombin? Yaz aylarının enerjisine ayak uydurmak için kırmızıdan yardım alın. Kısa tatil kaçamaklarında birkaç programı aynı güne sıkıştırmak zorunda kalabilirsiniz. Hem spor hem de trendy t-shirtler, bu tip programlar için en pratik çözümler listenizin başında yer almalı. Desenli makosenlerse rahatlığınızdan ödün vermeden, günlük şıklığı yakalamanızı sağlayacak.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...