Hürriyet Magazin

14 Eylül 2012 Cuma

Style Zoom: Jeanmania


Jeanmania

Modanın zamansız parçaları arasına ismini kazıyan jean’ler, sadece rahat ve fonksiyonel olma özellikleriyle değil, her sezonun son moda “must-haves” listelerinde başı çekmeleriyle de hayatımızın vazgeçilmez parçaları arasındalar. Onları kullanmak hem rahat hem de eğlenceli, çünkü her şeyle uyumlular.


Jean Gömlek

Stil Mottosu: “Hani üzerinden hiç çıkarmadığı, dergide görüp bayıldığımız jean gömlek var ya; mağazada aynısından görünce dayanamadım, hemen aldım. Eee saçlarımı da Rihanna sarısına boyattığıma göre, artık ondan pek eksiğim kalmadı, ne dersin?”

Neden bu kombin? Bir zamanlar jean gömleği, jean pantolonla giyen birini gördüğümüzde burun kıvırırdık, ama her geçen gün moda değişiyor, gözler alışmakla kalmıyor, dün asla dediğimiz kombinler bugün kesinliklelerimizin arasına girebiliyor. Siz de baştan aşağı jean trendini sevenlerdenseniz, farklı olmak için desenli altları tercih edin.


Jean Büstiyer

Stil Mottosu: “Şu kız, dizide oynayanan manken kız değil mi? Baksana, ne kadar da iddialı bir tarzı var. Eee tabii, bu kıyafeti de ancak böyle bir fizik kaldırırdı zaten.

Neden bu kombin? Vücut hatlarınıza güveniyorsanız, dar kalıplarla kıvrımlarınızı ortaya çıkarmanın tam zamanı. Jean büstiyerinizle seksapelitenizi ortaya koyarken, kalem eteğiniz sayesinde snob tavrınızla herkese meydan okuyacaksınız. Trendy bir ipucu: Jean büstiyerinizi giyerken, kalem eteğinizle arasında göbek deliğiniz gözükmeyecek şekilde ufacık bir boşluk bırakın.   


Jean Pantolon

Stil Mottosu: “T-shirt’ünü saymazsak tipik, gizlice erkek arkadaşını basmaya giden meraklı kız arkadaş örneği, diyeceğim sana. Bir tek pardösünle gözlüğün eksin. Selam Dedektif Kolombo!” 

Neden bu kombin? Eylül demek, yavaş yavaş yazın canlı renklerinden uzaklaşıp, sonbahar tonlarına kayma vakti gelmiştir demek. Dandy stilini sevenler, jean pantolonlarıyla giydikleri retro parçalarla bohem bir görünüme sahip olurken, maskülen tarzdaki topuklu ayakkabılarıyla güçlü ve sert tavırlarını ortaya koyabilirler.   


Jean Mont

Stil Mottosu: “Çimlerde uzanmak, şarkılara dalmak, dostlarla kafa dağıtmak… İşte bir yaz festivali daha böyle geçti. İnanın, biz bu enerjiyle kışı bile çıkartırız.”

Neden bu kombin? Arkadaşlarınızla eğlenmeye çıktığınızda rahat kıyafetleri tercih etmenizde yarar var. Kombininize katacağınız parlak ya da neon renklerle, orjinal bir hava yakalayabilirsiniz. Stilinizin hit parçası jean montunuzu, bu yazın en güçlü trendlerinden çivilerle süslemeyi unutmayın.

1 yorum:

  1. Jean büstiyere bayıldım!! :)
    Sıkca tercih ettiğim birşey jean gomlek, icine baskılı t-shirt altına kanvas pantalonla da cok rahat oluyor

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...