Hürriyet Magazin

13 Şubat 2013 Çarşamba

4 Farklı Stil, 4 Farklı Kadın


Alımlı, zarif, çekici ve güzel… Geçen sene, moda yazarlığı yaptığım online dergilerden biri olan Brandlife için La Mode En Vogue'un gözünden yarattığımız stil sahibi Brandlife kadınını, tam da bu kelimelerle ifade etmiştik. Bu seneyse yanlarına bir de aşkı ilave ediyoruz. İşine, aşkına, dostlarına, ailesine, modaya ve en önce de kendine aşık bir kadın!

La Mode En Vogue olarak Brandlife’ın 5. yılını kutlarken bizim gibi düşünen kadınlarla birlikte şehrin ışıltılı hayatının kapılarını aralıyoruz. Kapının ardında bizi bekleyen yüzleri inanın siz de çok yakından tanıyorsunuz, çünkü şehir ve moda denince akla onlardan başka kimse gelmiyor. Öyleyse Sex and The City’nin muhteşem kadınlarını daha fazla bekletmeyin, haydi stilinizle şehre dağılmanın tam zamanı!



Carrie

Stil Mottosu: “Kızlarla buluşmadan yazımı bitirmek için şehrin en şık ve popüler café’leri beni bekliyor.”

Neden bu kombin: Yazar ya da gazeteci gibi hareketli ortamlarda çalışan bir kadınsanız sakin günlerde ayakkabı seçiminizi topuksuz ama stil sahibi bot ya da makosenlerden yana kullanabilirsiniz. Asimetrik kalıplar günlük tarzınıza modern bir hava katar, özellikle asimetrik kazak ve trikolarla trendy bir görünüme sahip olabilirsiniz. İşiniz gereği yanınızdan ayırmayacağınız laptop bilgisayarınız içinse endişelenmeyin. Michael Kors’un gizemli laptop çantasıyla günlük şıklığınızdan ödün vermeyeceksiniz.



Miranda

Stil Mottosu: “Sadelikten hoşlanıyor olmam ışıltıyı sevmediğim anlamına gelmez.”

Neden bu kombin: Kimileri için fazla ciddi sayılabilecek bir tarzınız varsa bu imajınızı koruyarak da yumuşatmanız mümkün. Bunun için sofistike somon tonları ve kırçıllı desenlerden yardım alın. Gardırobunuzda gömlek ve pantolon takımlara sıkça yer veriyorsanız, klasik düz gömlekler yerine dökümlü ve kruvaze modelleri tercih edebilirsiniz. Tarzınızda eksik olan ışıltıyı kristal takılarla yakalayın. Özellikle renkli taşlı küpeler, sadeliğiniz arkasında gizlenen güçlü tavrınızı ortaya koyacak.



Samantha

Stil Mottosu: “Ben kendime baktığım sürece, hiçbir şey şu genç kızlar kadar güzel görünmeme engel olamaz.”

Neden bu kombin: Şaşalı giyinmeyi ve ihtişamı seven bir kadınsanız pul, payet ve boncuklu elbiseler tam size göre! Unutmayın; vücudunuza oturan ve feminen hatlarınızı ortaya çıkartan kalıplar, özellikle de mini boylar daha seksi ve çekici görünmenize yardımcı olur. Kombininizde fazla abartıya kaçmamak için, siyah renkteki ayakkabı ve çanta seçiminizle kıyafetinizi dengeleyebilirsiniz. 



Charlotte

Stil Mottosu: “Yorucu parçaların içinde kaybolmaktansa, tarzımı küçük detaylarla ortaya çıkarmayı tercih ederim.”

Neden bu kombin: Zarif ve klasik bir görünüme sahip olmak kimi zaman çok daha zordur. Çünkü sadelik genelde yetmez. Oysa ki, bir etek ve trikoyla da oldukça alımlı gözükebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey doğru detayı doğru parçayla birleştirmeyi bilmeniz. Düz bir trikonun altına giyeceğiniz eteğin asimetrik volanlarını kombininizdeki vurucu detay olarak kullanabilirsiniz. Aynı ipucunu ayakkabılarınızın ucundaki parlak dokularla da sağlamanız mümkün. Renklere gelince… Daha güçlü bir stil sergilemek istiyorsanız asil gri ve bordo ikilisinden şaşmayın.     



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...