Hürriyet Magazin

23 Ocak 2014 Perşembe

STYLE ZOOM⎪PALTO DURUMU

Kışın hava durumunun moda dilinde tercümesi 'PALTO DURUMU'. Sıcacık bir kış geçirmek için henüz nasıl bir model alacağınıza karar veremediyseniz sezonun favori parçalarını Style Zoom'da sizin için seçtik. Düz, kürklü, ekose veya deri detaylı... Soğuk havaların vazgeçilmezi palto ve kabanlardan bakalım sizin gözdeniz hangisi?  


Sade & YARATICI



Stil Mottosu: "Sade giyindiğim doğru ama modaya karşı değilim; sadece trendleri detaylarla ortaya çıkarmayı daha çok seviyorum."    

Neden Bu Kombin? Sade giyinmekten hoşlanıyorsanız seçiminizi bu kışın popüler modellerinden kruvaze kesimli maskülen paltolardan yana kullanın. Yünlü gabardin kumaşlar sade stilinize uyum sağlarken aynı zamanda görünümünüze lüks bir hava katar. Keskin hatlara sahip midi boy çantanızla kombininizdeki maskülen öğeleri güçlendirebilir, desenli aksesuarlarınızla şıklıkta yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz.

 
Şık & İDDİALI


 
Stil Mottosu: "Girdiğim her ortamda ilgi odağı olmamın sebebi özenle seçtiğim kıyafetlerim."

Neden Bu Kombin? Palto deyince kadınların bir çoğu kürk ve kaşmirden vazgeçemiyor. Daha havalı ve şık gözükmek için tercih edilen kürk detaylı paltoları, dominant renk ve desenlerin süslediği iddialı pantolonlarla tamamlayabilirsiniz. Gösterişli parçaları dengelemek içinse aksesuarlarınızı kombininizde kullandığınız kıyafetlerle yakın tonlarda seçmeye özen gösterin.


Cool & RAHAT



Stil Mottosu: "Havalı görünmek için ihtiyacın olan şey stiletto değil, stil!"   
  
Neden Bu Kombin? Kışın klasik paltoların bir başka alternatifi de modası geçmeyen parkalar. Dış giyimde sezonun en rahat parçalarından olan parkaları, motorcu botları ve maksi boy çantalarla kombinleyerek cool bir görünüme kavuşabilirsiniz. Sokak modasının vazgeçilmez trendi bereler ise soğuk havalarda en büyük yardımcınız.       
 

Renkli & BOHEM



Stil Mottosu: "Ekoseyi herkesten önce fark etmenin keyfi tartışılmaz."

Neden Bu Kombin? Renk ve desenlerin ön plana çıktığı kabanlar bu sezon çok moda. Özellikle; gerek düz gerekse de desenli parçalarla kombinlenebilen ekose kabanlar, stilinize bohem bir hava katmak için sizi bekliyor. Sezon trendlerine ayak uydurmak istiyorsanız düşük omuzlu, geniş yakalı, tüp modelleri tercih edin. Stilinizi tamamlamak içinse dandy tarzı şapkalar ve çift renkli aksesuarlardan yardım alın.   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...