Hürriyet Magazin

19 Mart 2014 Çarşamba

MART BAHANE, BAHAR ŞAHANE!

Bu yıl bahar kapılarımızı beklenenden çok daha erken çalmış olsa da; Mart ayını bahane edip, artık resmi olarak "Hoşgeldin Bahar" kutlamalarını başlatabiliriz. Egzotik çiçek desenleri, deriler, altın zincirler… Style Zoom'un seçtiği birbirinden cesur, renkli ve cazibeli parçalarla baharın izini modayla sürmeye davetlisiniz. 


SİYAH & BEYAZ



Stil Mottosu: "Siyah ve beyazın resmiyetinden uzaklaşmak için kendimi altının sihrine bırakıyorum." 

Neden Bu Kombin? Siyah ve beyazın oluşturduğu monokrom şıklığınızı, trençkot gibi net hatlara sahip parçalarla daha rahat ortaya çıkartabilirsiniz. Kontrast renkleriyle beğeni toplayan trençkotunuzu elbise yerine kullanın. Böylece hem ayna karşısında zaman kazanır, hem de stilinizle fark yaratırsınız. Altın aksesuarlar ve grafik desenli çantalarla ise kombininize daha genç ve dinamik bir hava katabileceğinizi unutmayın.

  
ALTIN DOKUNUŞ



Stil Mottosu: "Bahara adapte olmak için canlı ve enerjik renklerden daha iyi bir seçim olamaz."

Neden Bu Kombin? Kışın depresif havasından çıkmak için canlı, enerjik ve iç açıcı renklerden yardım alın. Sarı ve altın tonları bahara uyumlu olmalarının yanı sıra stilinizin anında fark edilmesini sağlar. Pelerin kollu bluzunuzla rahatlıkla hareket ederken, aynı renkteki sezonun yükselen trendi torba çantanızla spor şık bir stile kavuşacaksınız.


COOL RUH



Stil Mottosu: "Deri kışın giyilir, klişesine birinin artık dur demesi gerekiyordu."

Neden Bu Kombin? Moda kurallarını alt üst eden deriye neredeyse tüm ilkbahar - yaz koleksiyonlarında rastlamak mümkün. Özellikle beyaz deri üstleri, jean gibi casual parçalarla birlikte kullanarak sportif bir tarz yakalayabilirsiniz. Bahara renk katan fedora şapkalar ise cool bir şehir kadınına dönüşmenizi sağlayacak.


ÇİÇEKLERİN GÜCÜ



Stil Mottosu: "Doğada bu kadar renk cümbüşü varken, insanların neden kendinlerini siyaha hapsettiklerini anlamıyorum." 

Neden Bu Kombin? Bahar denince doğanın renklerine bürünmek kaçınılmaz. Başroldeki çiçek desenlerini ister bütün olarak veya aksesuarlarınızda detay halinde kullanabilirsiniz. Güvenli bir geçiş yapmak için işe çantanızdan başlayın. Düz renkli giysilerinizi, sezonun hit parçalarından çiçek desenli çantanız ve yaprak motifli küpelerinizle tamamlayarak bahara ilk adımınızı atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...