Hürriyet Magazin

18 Mayıs 2015 Pazartesi

STYLE ZOOM: COOL BAHAR

Baharın birbirinden renkli ve hareketli parçalarıyla sokakta fark yaratmaya hazır mısınız? Çekici kontrastlar, vazgeçilemeyen jean'ler, parizyen siluetler… Yeni sezonun özgün parçaları arasından seçtiğimiz yaza göz kırpan 4 farklı bahar stili arasından seçim sizin!  


Ton A Ton





Stil Mottosu: "Üç kelimleyle renkli giyinmenin formülü; zevk, mantık, cesaret!"


Neden Bu Kombin? Renkli giyinirken size hangi rengin uyduğunun yanı sıra hangi renklerin birbiriyle uyumlu olduğunu da düşünmek zorundasınız. Bu kez işin kolayına kaçmak yerine zıtlığın uyumuna odaklanın. Birbirine kontrast etki yaratan cam göbeği ve kırmızı, stilinizi yenilemek için en doğru seçimlerden biri. Yalın parçalar kullanarak kombininizdeki canlı tonları ön plana çıkarın.

Altfit






Stil Mottosu: "Emmanuelle Alt 1 - 0 Carine Roitfeld"

Neden Bu Kombin? Moda dünyasının top 10 rekabet listesi açıklansa, şüphesiz içinde ismi geçecek iki ünlü Vogue kadını; Carine Roitfeld ve Emmanuelle Alt. Ancak konu Parizyen stili olunca Alt; siyah, beyaz, gri üçlemesi ve umursamaz jean kombinleriyle maçı 1-0 önde götürüyor. Siz de Alt gibi zahmetsiz şıklığa bürünmek istiyorsanız 3 şeyi yanınızdan ayırmayın: düzgün kuplu bir ceket, yüksek bel jean ve sivri burun stilettolar.     

Zahmetsiz





Stil Mottosu: "Vaktin yoksa, tarzın var."

Neden Bu Kombin? Sezonun öne çıkan trendy parçalarından tulum/salopet, sürekli jean pantolon giymekten sıkılanlar için kolay ve rahat bir alternatif. Daha cool ve stil sahibi görünmek için normalde giydiğiniz bedenden bir beden büyüğünü alın. Oldukça geniş cepleri sayesinde çanta derdinden kurtulabilirsiniz. Zahmetsiz parçaların yanına renkli spor şapkanızla ideal salopet kombininizle güne hazırsınız.

Deneysel





Stil Mottosu: "Trendler ne derse desin, stil kişiseldir."  

Neden Bu Kombin? Gelip geçici trendlerden çok kendilerinin ne düşündüğüne önem verenlerdenseniz, rahatlığa oynayan tarzınızla 'mix&match' yaparak günlük dinamik bir stil sergileyebilirsiniz. Cool görünürken rahat ve hareket etmenizi kolay kılan 'flatform' ayakkabılarınızı modern ve maskülen formlu çantanızla tamamlayın. Aksesuarlarda ise pleksi gibi yenilikçi parçalarla farkınızı ortaya koyabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...