Hürriyet Magazin

9 Ağustos 2011 Salı

Modanın Yükselen Ritmi: Street Fashion

Sokak modasının sesine kulak vermeye hazır mısınız, yoksa hala defilelerde takılıp kalmaya kararlı mı? Milano, Paris, New York, Londra… Dünyanın dört bir yanından en son moda trendleri defilelerden sonra bu kez sokaklarda… Hem de hiç olmadığı kadar özgür ve tehditkar! Siz de kendinizi bu ritme kaptırmak istiyorsanız, sokağın rengine karışmak için daha fazla vakit kaybetmeyin.
(fotoğraflar / WGSN)

Pop & Top
Elektrik mavisi, neon pembe ya da turuncu… Parlak renklerin dengelendiği beyaz ve nötr parçalarla klasik tarzınızı canlandırmanın tam zamanı. Tercihinize göre, pop ya da natürel renklerle süsleyeceğiniz aksesuarlarınızla özgürlüğün tadını çıkarın. Unutmayın, renk dengesi bu stil için anahtar kelime.








Şeffaf Oda
Biraz gizemli olmanın kimseye zararı yok, öyle değil mi? Görünümünüzü hareketlendirmek için şeffaf ve opak kumaşlardan yardım alın. Ufak bir ipucu: Bu stilin en hit parçası yerlere doğru uzanan, düz, transparan eteğinizle kullanacağınız kısa iç etek ya da şortunuz.







Üniforma
Salaş ama bir o kadar da trendy! Jarse maksi etekler, tayt üzerine kombin edilen dökümlü parçalar, oversize silüetler… Siyah, beyaz, gri renklerin dominantlığı, üniformalı günleri geri getiriyor. Asimetrik maksi elbiseler üzerine giyilen rahat formlar sokak modasının favorilerinden.







Denim Şortlar
Uyumlu açık mavi ya da tersine asitle yıpratılmışçasına yıkanmış, asi, yırtık şortlar… Bacaklarınızı özgürce sergileme şansına sahipsiniz, peki ya vücudunuzun geri kalanı için hala bir planınız yok mu? Sade bir t-shirt ya da düğmeli, transparan bir bluz doğru orantıyı yakalamak için yeterli. Bir tutam da idda katmak isteyenlerdenseniz, farklı renklerdeki ceketleri tercih edebilirsiniz.






Peg Pants
Yumuşak dökümlü kumaşların kullanıldığı peg pantalonların sayesinde bacaklarınızı rahata kavuşturmak artık çok daha kolay. Bu stili yüksek bel silüetinizi daha çekici kılarak kullanmak isterseniz, dökümlü bluzlar ve yeleklerle kombin edebilirsiniz. 




Sport – Chic
Spor giysilerin farklı materyallerle kullanıldığında, hibrid formlara verdiği ilhamın etkisi tartışılmaz. O yüzden bu şort-ceket takımlara dikkat! Özel dikim şort ve Oxford gömleklerle, formal görünümlerin karışımından ortaya çıkan sport – chic sentezi hiç bu kadar çekici olmamıştı. Casual Preppy stil smokin tarzı; kusursuz terzilik, denim ve ketenle dans ediyor. 




Zehirli Sarmaşık
Eklektik stili bu kez bilekleri sarıyor. İster zincir, ister saat ya da kumaş… Tek ya da üstüste takacağınız sayısız aksesuarla stilinizi zenginleştirmeniz artık hem daha kolay hem de daha eğlenceli.




Eşarp & Bant Festivali
Görünümüzde harikalar yaratmak için doğaüstü güçlere sahip olmayı beklemenize gerek yok! Rengarenk desenli bir eşarp, ruhunuzu iyileştirmek için yeter de artar bile… Hala eksik birşeyler olduğunu mu düşünüyorsunuz? Üzerine bir de eğlenceli saç bantlarını eklemeyi deneyin.




Çanta & Gözlük
Farkınız detaylarda gizliyse, bu çanta ve gözlükleri çok seveceksiniz. Aynalı pleksi gözlükler ya da vintage çanta dokuları… Aksesuarların bu en önemli 2 parçasını sakın yanınızdan ayırmayın.



2 yorum:

  1. Zehirli sarmaşık beni sarmış durumda.fazla aksesuar kullanmayı seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. Serap merak etme bu sarmasik zehirlemiyor tersine buyuluyor :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...