Hürriyet Magazin

25 Mayıs 2012 Cuma

İpek Ersoy'la Style Zoom Devam Ediyor...


İnce Yazlık Kazak

Sezonun hit rengi yeşili, ince yazlık kazağınızda kullanmaya ne dersiniz? Malum, baharın son günleri yaklaştıkça yazı daha bir iple çekiyoruz. Bu sefer işi biraz daha zorlaştırıp sizlere tek bir parçayla 4 farklı kombin yapma ayrıcalığını sunuyoruz. Style Zoom sihirli değneğini sizin için kullanıyor. Beğendiğiniz stili uygulamak için daha fazla vakit kaybetmeyin.

Smart Casual


Stil Mottosu: “Güneş yüzünü yavaş yavaş çekerken, Alaçatı sokaklarında rahatça dolaşmayı özlemişim.”

Neden bu kombin? Şık ve rahat görünmek için pijama formundaki desenli pantolonlar bu sezon çok moda. Renkli sandaletlerle görünümünüze hareket katın. Stilin hit parçası: Panama şapkası.

Retro Modern


Stil Mottosu: “Derginin lansman toplantısı bitmek üzere, hiç üstümüzü değiştirmeden after partiye devam edelim, ne dersin?”

Neden bu kombin? Desenli bir parça kullanmak istediğinizde, romantik havayı dengelemek için düz ya da yakın tonlardaki parçalarla kombinlemeye özen gösterin. Stilin hit parçası: Floral desenli etek.

Denimology


Stil Mottosu: “İyi ki senin gibi köpek gezdirmeyi seven arkadaşlarım var, yoksa bu güzel havanın tadını hem ben hem de Karamel sahilde yalnız çıkartmak zorunda kalacaktık.”

Neden bu kombin? Denimin zamansız stilini daha renkli ve eğlenceli hale getirmek için spor aksesuarlarla karıştırın. Stilin hit parçası: Denim şort.

Soft Folk


Stil Mottosu: “Kermeste sadece markanı değil, stilini de konuşturdun. Haftaya cemiyet dergilerinde boy boy görürüz artık.”

Neden bu kombin? Yazın rahat giyinmenizi gerektiren protokol davetlerinde natürel tonlardaki pantolonlardan şaşmayın. Görüntünüze şık bir hava katmak içinse dikkat çekici stilettolardan yardım alın. Stilin hit parçası: Colour block stiletto.   

2 yorum:

  1. Hepsini de kendine yakın bulanlar icin bi kombin var mı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman mini kot şortla topukluları giyip zincirli çantayı takıp şapkayla kombin edebiliriz ne dersin ;)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...