Hürriyet Magazin

27 Kasım 2012 Salı

Style Zoom: Sonbahar Şıklığı


Sonbahar Şıklığı

Giyinirken şıklığı yakalamaya çalışmanın, aşkın peşinden koşmaktan çok da farkı yok. Her ikisi de bağlılık, uğraş ve büyük sabır istiyor, sahip olduğumuzdaysa elimizden kayıp gitmeleri an meselesi. La Mode En Vogue, bu ay sizleri farklı stillerle sonbahar şıklığının tüyolarını paylaşmaya moda aşkına davet ediyor. Bizimle bu aşka var mısınız?



İddialı Şıklık

Stil Mottosu: Nereye gittiğimin bir önemi yok; çünkü her ortamda dikkatleri üzerime çektiğimin farkındayım.

Neden bu kombin: Kendinize güveniyor ve iddialı giyinmekten hoşlanıyorsanız, kombininizi renk bloklarıyla bölmekten korkmayın. Özgüvenli tavrınızı ortaya çıkartmak için abartılı parçalara ihtiyacınız yok. Petrol mavisi, yandan kıvrılan çift fermuarlı botlarda olduğu gibi, farkınızı stilinize ince detaylarla yansıtmanız yeterli.



Trendy Şıklık

Stil Mottosu: Bence moda bir yaşam tarzı. Bu yüzden herkesle bir örnek giyinen ya da yeni bir trend çıktığında modası geçer diye, beğenmesine rağmen almaktan vazgeçenleri hiç anlamıyorum.

Neden bu kombin: İyi bir trend takipçisiyseniz, stilinize uyan parçaları seçip birbirleriyle doğru kombinleyerek, bir anda herkesin önüne geçebilirsiniz. Çift renkli natürel tonlardaki çizme ve sezonun modası kasket şapkaları kontrast yaparak, düz ama çarpıcı renkteki parçalarla kullanırsanız hata yapma riskiniz kalmaz. Unutmayın; trendy parçaların iddiasını dengelemek için zıtlıklar ve sade parçalar en büyük yardımcınız.  



Asi Şıklık

Stil Mottosu: Siyahtan başka giyecek kıyafetin yok mu, diye soruyorlar. Başkalarında görünce beğeniyorum, ama sıra kendime gelince renkli kıyafetlerle hiç aram yok.

Neden bu kombin: Sonbahar aylarının depresif havası moda ruhumuza karışınca, kıyafet seçerken tercih ettiğimiz renkler ister istemez koyulaşıyor. Özellikle siyah rengi farklılaştırmak için sezonun trendi kamuflaj desenli ceket ya da üstleri tercih edebilirsiniz. Yararlı bir ipucu: Kombininizde spor şık parçaları birlikte kullanarak tarzınıza taze bir hava katın.



Çocuksu Şıklık

Stil Mottosu: Benim gibi güneşi seven yaz çocukları için, şu yağmurlu havaların tek güzel yanı çocukluğumu hatırlatan bu sevimli yağmurluklar.

Neden bu kombin: Ne giyeceğinize karar veremediğiniz ara mevsimlerde sweatshirt’ünüzün üzerine alacağınız ince yağmurluklar, hem sizi kötü havanın sürprizlerinden korur hem de fazla kalın olmayan transparan materyaliyle özgürce hareket etmenizi sağlar. Kombine renk katmak için sonbaharın öne çıkan rengi bordodan yardım alın.


1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...