Hürriyet Magazin

12 Aralık 2012 Çarşamba

Marni Kapsül Koleksiyonu’yla hayvanlar aleminde yolculuk


Marni, 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonu çerçevesinde hazırladığı, metropol hayatına uygun bir gardırop sunan “Saturday Morning” isimli yeni kapsül koleksiyonunda günlük giyimin rahat parçalarından ilham alıyor.




Oversize şortlar, pantolonlar, geniş etek ve üstlerin ağırlıklı olduğu koleksiyonda pamuk, vual ve jarse gibi malzemeler kullanılıyor. Beyaz, açık gri ve pembenin dikkat çektiği sakin renk paletinde, siyah ise bir grafik vurgu olarak teknik ve dekoratif amaçlı detaylarla göze çarpıyor.





Rahatlığın ön planda olduğu kapsül koleksiyonunda, Marni’nin işbirliği yaptığı Hollandalı sanatçı Rop van Mierlo’nun marka için özel olarak lekeli hayvan şekillerinden yarattığı eşek, kaplan, papağan ve devekuşu figürü baskılı t-shirt’leri gündelik yaşamda her ortama ayak uyduruyor.
   



İpek fular ve PVC alışveriş torbalarıyla aksesuarlarıyla da beğeni toplayan “Saturday Morning” kapsül koleksiyonu tüm Marni butikleri ve 
www.marni.com
 internet sitesinde sizleri bekliyor.

1 yorum:

  1. Marni'nin eglenceli desenleri benim gibi renk asıgı bir insanın bu markayı sevmesi icin yeterli bir sebep. Ozellikle fularlara bayıldım diyebilirim. Bu arada İpekcim benden de bir minik fashion news gelsin sana, Martin Margiela, Viktor&Rolf gibi markalarda hissedar olan Diesel'in yaratıcısı Renzo Rossi şimdi de Marni'ye ortak olmus:)

    Opuyorummmm <333
    Çiğdem

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...