Hürriyet Magazin

27 Mart 2013 Çarşamba

Spring Break


Bugün gri, yarınsa masmavi… Haklısınız, insan bu aylarda nerde ne giyeceğini bilemediği gibi hangi sezonda olduğunu bile karıştırabiliyor. Aslında kelimenin tam anlamıyla “arada bir yerde”yiz, ama Nisan ayıyla etkisini göstermeye hazırlanan bahar sezonu da çoktan kapımızda. Öyleyse biz La Mode En Vogue kombinleriyle biraz bahar tatiline çıkıyoruz, ne dersiniz siz de bize katılır mısınız?



Romantik Pastel

Stil Mottosu: “Baharı erken getirdin diyenler var, peki pişman mıyım? Tabii ki hayır!”

Neden bu kombin: Moda artık siyah ve beyazın emrinden çıkıyor. Sadece bahar geldiği için değil, aksine bundan sonra her mevsim yakıştırdığınız sürece istediğiniz renge atış serbest. Lakin bahar deyince romantik pastel tonlarını sakın pas geçmeyin. Özellikle mint ve pudra tonları sezonun gözde renklerinden. Görünümünüzü hareketlendirme görevini ise desenlere bırakın. Bahardan ilham alan akıcı desenler sadece kıyafetinize değil size de enerji katacak.




Asil Bordo

Stil Mottosu: “Kim ne derse desin, bordo leopara siyahtan bile daha çok yakışıyor.”

Neden bu kombin: Siz de kıştan ilkbahara geçerken ne giyeceğine karar vermekten zorlananlardansanız hemen renklere sarılmak yerine daha yumuşak geçişleri tercih edin. Sezonun vazgeçilmez trendi leoparı, kışla özdeşleşen siyah yerine bordoyla tamamlayarak hem bahar modasını yakalar, hem de asil bir görünüme kavuşmuş olursunuz. Stilinize zenginlik katmak içinse zarif dantel işlemeler ve altın aksesuarlar tam size göre.





Özgür Mavi

Stil Mottosu: “Hem sade hem de gösterişli görünmenin sırrının dengede saklı olduğunu geç de olsa anladım.”

Neden bu kombin: Biz kadınların en büyük dertlerinden biri , çoğu zaman ya çok sade gözüktük diye şikayet ederiz ya da fazla rüküş… Formülüyse oldukça basit: Dengelemeyi öğrenin! Sezon trendlerine uygun optik desenli bir etek giydiyseniz üzerini düz sade bir gömlekle tamamlayın. Detaylarda ise renklerden yardım alın. Eğer stiletto seçiminiz fuşya gibi dikkat çekici bir renkten yanaysa çantanızı daha koyu tonlarda kullanın. Yeter ki bir kez deneyin, yanılmadığımızı siz de göreceksiniz. 





İddialı Siyah – Beyaz

Stil Mottosu: “Alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemem, ama klasiği hafifçe süslemeye de hayır demem.”

Neden bu kombin: Siz de klasikten vazgeçemeyenlerdenseniz, tarzınıza sadık kalırken de bahar havasına karışmanız mümkün. Nasıl mı? Sezonun iç açıcı tonlarıyla küçük bir flörtün kimseye zararı olmaz. Dominant siyah ve beyaz bazlı kıyafetlerinizin arasına biraz renk serpiştirin. Aksesuar seçiminiyse iddialı parçalardan yana yapın. Unutmayın karşınızda renklerin asları dururken elinizi sağlam tutmalısınız, bizden söylemesi.  



2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...