Hürriyet Magazin

24 Mayıs 2013 Cuma

Bana Bir Salata, Riccardo Pozzoli'siz Lütfen!


 

Adam in town için bu ay taze bekar Riccardo Pozzoli'nin stilini ve 'Chiara Ferragni'yle moda dünyasına bomba gibi düşen ayrılıklarını kaleme aldım. Kaçıranlar için La Mode En Vogue'da!

"Onu doğduğum günden beri tanıyor gibiyim; ilişkimizse, sanki sadece birkaç ay önce başlamış gibi"... 

Moda dünyamızın sanal ünlülerinden 'The Blonde Salad'ımız Chiara Ferragni, bundan yaklaşık 6 ay önce Riccardo Pozzoli'yle ilişkilerinin 6. yıldönümünü blog'undan bu romantik sözlerle kutlamıştı. Ancak birkaç gün önce hem Chiara hem de Riccardo, Instagram'dan aynı anda paylaştıkları bir fotoğrafla ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladılar. 
İşin beni şaşırtan tarafı ayrılık haberlerinden çok, Chiara ve Riccardo'nun fotoğraflarının altında yazan yorumlardı. Çiftin erkek hayranlarından Chiara'ya neredeyse hiçbir yorum yokken, kadın hayranlarından Riccardo'ya tebrik, Chiara'yaysa bu İtalyan yakışıklıyı kendilerine bıraktığı için alaycı tebrik mesajları vardı. Böylece gözler taze bekar Riccardo Pozzoli'ye çevrildi.





Birçoğumuz onu Chiara Ferragni'nin kısa ama kaslı erkek arkadaşı olarak tanımış olsak da, işin gerçeği moda dünyasını tepe taklak eden ve peşinden milyonları sürükleyen 'The Blonde Salad' projesinin altında Riccardo Pozzoli'nin imzası var. Stiline güvendiği Chiara Ferragni'ye blog açma fikrini sunan Riccardo Pozzoli, 'The Blonde Salad' projesinin gizli kurucusu. İşte tam da bu yüzden Chiara Ferragni'yi bir süre daha marketing uzmanı ve internet girişimcisi olarak önemli projelere imza atan Riccardo Pozzoli'yle birlikte yakalarsak şaşırmayacağız. 




Gelelim asıl konumuza... Chiara kadar olmasa da Riccardo Pozzoli de stiliyle büyük bir fan kitlesini peşinden koşturuyor. Aktif bir moda blog'u olmamasına rağmen sosyal ağlardaki takipçi sayısı oldukça yüksek olan Riccardo, tam anlamıyla klasik bir İtalyan erkeği. Paçalarını her seferinde kıvırarak kullandığı pantolonları, vazgeçemediği ceket - gömlek kombinasyonları, 60'ların centilmen havasını günümüze taşıyan pantolon askıları, yaz - kış koruduğu bronz teni ve yanından ayırmadığı güneş gözlükleri, bunun en büyük kanıtı. 

Adam in Town takipçilerini, stilinden ilham almaları için bu genç 'İtalyan Adam'la baş başa bırakırken, aklımdan geçen şeytani düşünceyi paylaşmadan edemeyeceğim: Darısı Johannes Huebl'ın başına... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...