Hürriyet Magazin

10 Mayıs 2013 Cuma

Style Zoom: Bahar Tüneli


Mayıs ayıyla birlikte yazlıkları ortaya çıkartmak için hala vaktiniz var, ama baharla vedalaşmanın vakti geldi de geçiyor bile. Peki; yağmur ve rüzgarın yerini güneşe devrettiği şu günlerde, son kez bahar stilinizle Style Zoom'a misafir olmaya ne dersiniz? Öyleyse hazır olun; bahar tünelinin sonunda Style Zoom kombinleri sizi bekliyor. 


  

PASTELİN GÜCÜ

Stil Mottosu: "Kurtarıcı kombin diye ben buna derim! Gece programı için babetlerimi çıkartıp yerine topuklu sandaletlerimi giymem yetti." 

Neden bu kombin: Gardırobunuzda bulunması gereken temel parçalardan biri olan cigarette pantolonlar, günü tek bir kombinle tamamlamak için birebir. Git gide yaklaşan yazın sıcaklığını hissetmek için beyaz rengi tercih edebilirsiniz. Taş işlemelerle süslü pastel bluzunuzla uyumlu yılan figürlü taşlı sandaletler, gücünüze güç katacak. Lame renkli clutch çantanızsa, gece ve gündüz tepeden tırnağa şık görünmenizi sağlayacak.




CESUR DURUŞ

Stil Mottosu: "Hangi elbiseyi giysem diye boşa vakit harcamışım. Dantelli trençkotum neden daha önce aklıma gelmedi ki?"

Neden bu kombin: Bahar enerjisiyle yaratıcılığınızı ortaya koymanın tam sırası. Bugüne kadar temel parçalarla birlikte kullandığınız trençkotunuzu bu kez elbise görünümünde tek parça olarak kullanarak cesur bir duruş sergileyebilirsiniz. Görünümünüzü güçlendirmek için klasik trençkotlar yerine çiçek desenli ya da dantel işlemeli olan modelleri tercih edin. Aksesuarlarda ise antrasit renkli vintage formundaki çantalar sezonun vazgeçilmezlerinden.




MODERN CENTİLMEN

Stil Mottosu: "İlk buluşmamız olduğu için etkileyici giyinmeliyim, ama çok da ciddi görünüp sıkıcı olduğumu düşünmesini istemem."

Neden bu kombin: Takım giymeyi sıkıcı buluyor ama etkileyici gözükmek istiyorsanız, stilinizden ödün vermeden de şık olabilirsiniz. Mavi renkteki ceketinizi, yazın habercisi beyaz bir pantolonla birleştirerek stilinizi güncelleyin. Kravat yerine sakin desenlerde bir mendil tercih ederseniz hem sıradan olmaktan kurtulur hem de cool bir duruş sergileyebilirsiniz. Silgi tabanlı, bağcıklı ayakkabılarsa stilinize modern bir hava katacak.




FREE - ZONE

Stil Mottosu: "Keyif yapmayı o kadar özledim ki; bu Pazar bütün günümü seninle açık havada bir cafe'de oturarak geçirebilirim."

Neden bu kombin: Her mevsim vazgeçemediğimiz jean'ler, şüphesiz bahar aylarının en rahat parçaları arasında geliyorlar. Erkek günlük giyiminin olmazsa olmazlarından ekose desenli gömleklerle görünümünüze hareket katabilirsiniz. Denim pantolonlarla uyumlu sneaker'lar rahat ve modern bir stil için mükemmel bir seçim. Güneşli havalarda cool görünmek içinse tek ihtiyacınız olan renkli güneş gözlükleriniz.             



    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...