Hürriyet Magazin

18 Ocak 2014 Cumartesi

Gösterişli Kış

Bir yanda çabasız, pratik ama formuyla fark yaratan tasarımlar, diğer yanda görsel estetiği yüksek göz alıcı dokular... Söz konusu ikili 2014 Kış Koleksiyonları'nda bir araya gelirken, biz de gösterişli bir kışa doğru yol alıyoruz.  


  

Pembe Düşler
Kışın simgesi beyaz 2014 kışında sıcaklığını baştan aşağı pembe tonlarına devrediyor. Geçmiş sezonlarda dikkat çeken pastel renklerse bu kez pembenin karşısında adeta birer yedek oyuncu. Özellikle yalın formlara sahip palto ve kabanlar kışı sezonun en romantik rengi pembeye bürünerek karşılıyor. Yün, kürk ya da kaşmir... Tercihiniz hangisi olursa olsun, kışın pembeyi yanınızdan bir an olsun bile ayıramayacaksınız.




Motokros Aşkına
Mavi ve kırmızı tonları, renkli şeritler ve göz alıcı kürklerle buluşuyor. Motokros sporundan ilham alan tasarımcılar kış aylarının temel parçaları arasına soktukları paltolarla kışın giyinmeyi sandığınızdan çok daha kolay hale getiriyorlar. İlk bakışta göz alan renk blokajları sade parçalarla kombin edildiğinde cesur giyinmeyi sevenler için hem pratik hem de orjinal bir alternatif. Risk almaktan çekiniyor ama alıştığınız kalıpların dışına çıkmak istiyorsanız, kombininize tek parça ekleyebileceğiniz motokros trendi tam size göre.




Mermer Çağı
Optik desenlerde görmeye alışık olduğumuz siyah ve beyaz ikilisi, 2014 kışını yine giysilere hareket efekti sağlayan bir başka dokuyla selamlıyor. Mermer yüzeyini andıran desen ve dokuların yer aldığı kıyafetler yumuşak formlarla birleşerek maskülenliği feminenlikle dengeliyor. Bu trendi uygularken hataya düşmemek için tek başına veya tek renkli alt ve üst parçalarla tamamlayın. Mermer görüntüsüyle uyum sağlaması içinse gösterişli metal aksesuarları tercih edin.




Tomboy 
Moda sayesinde 'emanet gibi durmak' sözü artık tarihe karışıyor. Hacimli formlardan hoşlanan ancak abartıdan kaçınanlar, 2014 kış dış giyim tasarımlarını çok seveceksiniz. 90'ların minimal formları bu kez geniş maskülen kalıplarla yeniden yorumlanıyor. İçinde kaybolmuş hissi yaratan net kesimli palto ve kabanlar tüm ihtişamlarıyla sokağın Tomboy'larını eline geçirirken, maskülen ile feminen arasındaki ince çizgiyse saydamlaşıyor.  




Kürk Devrimi
Görünen o ki; bu yıl da tasarımcılar geri adım atmayarak kürkü 2014 kış trendlerinin merkezine oturtuyorlar. Üstelik kürk bu kez sadece dış giyimde değil, elbise ve takımlarda da kullanılıyor. Gösterişli bir kürk kullanmak istiyorsanız, kıyafetinizin geri kalanını sade ve koyu renkli parçalarla tamamlamaya özen gösterin. Stil tüyosu: Paltolarınızı hacimli göstermek için kol boyunu uzun kullanırken, kürk elbiselerinizde kol boyu kısa modelleri tercih edin. 



1 yorum:

  1. program oyun indir download yükle
    http://ckturkiye.blogspot.com
    güzel paylaşım siteme beklerim.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...