Hürriyet Magazin

7 Kasım 2015 Cumartesi

STYLE ZOOM // YENİDEN BAŞLASIN

Ünlü markaların yeni sezon için hazırladıkları koleksiyonlardan anahtar parçaları sizin için seçtik. Alışveriş listesinin ilk sıralarında; militer tulum, dal desenli bluz, breton çizgili ceket ve çok renkli bot var. Hazırsanız baş döndürücü kombinlerle sezon yeniden başlasın! 


Sert Hatlar




Stil Mottosu: "Yazın eğlencesi sonbaharın dramatikliğine karışıyor."

Neden Bu Kombin? Son birkaç sezondur tulumlar maskülen görünümleriyle podyumlarda fark yaratıyor. Özellikle pensli pantolonların sert hatları iyiden iyiye erkeksi tavrı hissettiriyor. Bu havayı yumuşatmak ve daha feminen bir hale sokmak için tulumunuzu sivri burunlu, topuklu ayakkabılarla tamamlayın. Dramatik sonbahar tonlarına ışıltı katmak içinse yazın altın aksesuarlarının parıltısından yararlanın.  


Şeytan Üçgeni




Stil Mottosu: "Birileri sonbaharla baş etmeli."

Neden Bu Kombin? Sonbaharı hareketlendirmek için çarpıcı parçaları bir araya getirmeye ne dersiniz? Riskli olduğu doğru; ama zamansız parçaları kombinleme gücünüze inanırsanız bu şeytan üçgeninden yara almadan, hatta en çekici halinizle kurtulmanız mümkün. Bol desenli bluzunuz, işlemeli eteğiniz ve sıradışı ayakkabılarınızla sonbahar depresyonuna meydan okuyun.


Uslu Punk




Stil Mottosu: "Ne çok uslu, ne çok asi"

Neden Bu Kombin? Nihayet 'giyilebilir punk' bizleri etkisi altına almayı başardı. Stilin flash parçası; beyaz, deri, sivri burunlu botlar. Gerisine bakınca; bu kombini deri ceketsiz düşünmek haksızlık, hem de bu ceket sezon trendi breton çizgili olursa… Siyah, gri ya da mavi… Jean renginde özgürsünüz ama uslu punk da olsanız bunca seçeneğin arasında yırtık bir boyfriend jean alışveriş listenizde olmalı! 


Yaşasın Retro




Stil Mottosu: "Sene kaç olursa olsun, ben hala o harika yıllardayım."  

Neden Bu Kombin? Geçmiş modasını yansıtan çizgiler bu sezon yeniden karşımızda. Özellikle ayakkabı ve botlarda retro modeller kraliçeliğini ilan ediyor. Bu botlara eşlik eden gömleklerse, renk ve desenleriyle göz kamaştırıyor. Retro görünümün olmazsa olmazı yüksek belli, bol paçalı pantolonlar stilin hem çarpıcı hem de en kurtarıcı parçası. Bu sezon da modası geçmeyen püsküllü çantanız da tamamsa dikkat çekmemeniz imkansız.      


1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...