Hürriyet Magazin

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Milano'da Gerçekleşen 2013 İlkbahar Yaz Burberry Erkek Defilesinin Ardından...

Bu ay İtalya'da bir moda dergisinde yayınlanacağı için daha öncesinde blogumda paylaşamadığım defile dosyamdan geçen ay gerçekleşen Burberry Prorsum defilesine ait aldığım notları şimdi La Mode En Vogue'da bulabilirsiniz. 


23 Haziran Cumartesi günü Milano, Corso Venezia'da gerçekleşen 2013 İlkbahar Yaz Burberry Erkek defilesine Türkiye'den özel davetli olarak katılma şansı buldum. Yüksek tavanlı, üstü camekan kaplı bir salonda müzik eşliğinde tek tek güneşliklerin açılmasıyla başlayan defileye ilgi bir hayli büyüktü. 




Adeta jelatin kağıdı gibi parlayan kumaşların kullanıldığı kıyafetlerin sergilendiği defilede, bu kez alıştığımız klasik ve modern Burberry tarzından oldukça farklı bir koleksiyonla karşılaşık.

Özellikle trençkot ve ceketlerde öne çıkan metalik renkler tek bir ortak konsepti işaret ediyordu: "Parlama Sanatı". 





Aksesuarlara gelince... Retro-chic havayı yansıtan güneş gözlükleri, koleksiyonun geri kalanında kullanılan yoğun desenlerle uyum içindeydi. 

Burberry takımların altına çoraplarla birlikte giyilen terlik görünümündeki erkek sandaletleriyse, defileye damgasını vuran en çarpıcı parçaların başında geldi.




Defileyi ön sıradan izleyen konuklar arasında George Craig, Rob Pryor, Roo Panes ve Michelle Dockery Burberry kıyafetleriyle oldukça şık görünüyorlardı. Anna Dello Russo ise "More is More" stiliyle defile çıkışında yine ilgi odağı olmayı başardı.




Önemli Not: Fotoğraflar İpek Ersoy tarafından çekilmiştir. Lütfen izin almadan her ne amaçla olursa olsun kullanmayınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...