Hürriyet Magazin

27 Temmuz 2012 Cuma

Philipp Plein'in Yeni Mağazası Marbella'da Açıldı

Philipp Plein bu yaz uluslararası ağını genişletmeye devam ediyor. İsviçreli mode evi; Monte Carlo, Cannes, Saint-Tropez ve Forte dei Marmi'de açtığı mağazaların ardından, şimdi de dünya jet-setinin gözde tatil merkezi Marbella'da yeni mağazasını açtı.


21 Temmuz'da gerçekleşen özel kokteyl partisiyle dünyaca ünlü starlara ev sahipliği yapan açılışa, Marbella'nın büyüleyici Akdeniz tarzı damgasını vurdu.

Philip Plein Marbella; lüks mağazaları, prestijli otelleri, muhteşem yat ve trendy mekanlarıyla ünlü Costa del Sol bölgesinde, 250 metrekarelik alan üzerine yerleştirilen seçkin mağazasıyla göz doldurdu.

Marbella'yı saran Akdeniz karakteriyle mükemmel bir uyum içinde olan mağaza; rahat, dinamik ve aydınlık havasıyla öne çıkıyor. Mimarlik firması AquiliAlberg tarafından tasarlanan mekanda, geniş vitrinlerden doğrudan deniz manzarası görülüyor.




Bütün Philipp Plein mağazalarında olduğu gibi, iç dekorasyonda oldukça değerli malzamelerin kullanılması dikkat çekiyor. Mekanda, lav taşı yer kaplamasıyla kontrast yaratan baskın beyaz rengin hakimiyeti hissediliyor. Display alanlarında kullanılan krom kaplama metal ve devekuşu derileriyse, boş alanları doldurma ve sert formları yumuşatmada pratik çözüm olarak alkış topluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...