Hürriyet Magazin

15 Mayıs 2013 Çarşamba

2013 Mayo Bikini Trendleri


Sosyal ağlarda tekne ve deniz fotoğrafları paylaşımı çoğaldıysa, bizim de mayo - bikini sezonunu açmak için yazı beklememize gerek yok, öyle değil mi? Baharın son günlerinde güneş erkenden yüzünü gösterince Çeşme ve Bodrum biletleri alındı, bavul hazırlıklarına şimdiden başlandı. Artık tek eksiğimiz, vitrinlerde yerini alan yeni sezon mayo ve bikinilerinden bize hangisinin daha çok yakışacağına karar vermek...


Calzedonia

Herve Leger

H&M

OYE Swimwear


2013 yazına damgasını vuran mayo ve bikini trendleri; her sezon olduğu gibi bu sezon da bizleri zengin renk skalasıyla karşılamaya devam ediyor. Mayo ve bikini gibi üzerinde her sezon değişiklik yapmanın çok da kolay olmadığı parçalar, tasarımcıların hazır giyim trendlerinden ilham alarak yarattıkları sihirli dokunuşlarla gizli detaylarda hayat buluyor. Bu sezon podyumları ele geçiren beyaz rengin, mayo ve bikini trendlerinde de moda olan renklerin başında gelmesi, hatta cıvıl cıvıl desenlerin bile bir adım önüne geçmesi, bunun en dikkat çekici örneklerinden biri. Sadelik ve zarafetin temsilcisi beyazın, 2013 mayo - bikini trendlerinde sıkça boy göstermesine şimdiden hazırlıklı olun. Dümdüz, siyah - beyaz çizgili, metal ya da zincir aksesuarlı... Plaj stilinizde sade ya da iddialı gözükmek için seçeneğiniz çok. Bu yüzden, bronz teninizle mükemmel uyum sağlayacak beyaz mayo ve bikinileriniz için şimdiden bavulunuzda yer açmanızda yarar var.

Victoria's Secret

Calzedonia

La Perla

Michael Kors

H&M

Calzedonia

Zamansız modanın değişmeyen renklerinden siyah ve kırmızı da sezonun favori renklerinden. Yalnız bu sezon belleri yukarı çeken yarışı bir adım önde bitirecek. Düşük bel moda olmaya devam etse de, 2013 yaz modasını etkisi altına alan vintage detaylar, sezon modasında yüksek beli işaret ediyor. Straples üstler ya da halter modelinde kullanabileceğiniz yüksek belli bikinileri, alt - üst farklı renklerde ya da boyunuzu daha uzun göstermek için tek renk olarak kullanabilirsiniz. Unutmayın dolgun göğüs kapları ve külot tipi altlar bu sezon çok konuşulacak. 

OYE Swimwear

OYE Swimwear
          
Bir diğer trend ise seksapelitesiyle göz dolduran transparan mayo ve monokiniler. Vücudun mayoyla kaplı bölgelerinde yer yer şeffaf dokularıyla teni açıkta bırakan bu tip modeller, 2013 mayo - bikini modasının en özgür trendi olmaya aday. Transparan stiliyle aynı zamanda büstiyer ya da şık bir üste çevirebileceğiniz bu modelleri sadece plajda değil, yaz akşamlarında da kullanarak günlük giyiminize taşıyabilirsiniz. 


Victoria's Secret


Fırfırlara gelince... 2013 mayo ve bikini trendlerinde oklar geçmiş sezonların aksine daha düz ve sakin formları gösterse de, fırfırların etkisini kaybettiğini söyleyemeyiz. Yoğun fırfırlar, bu yaz yerlerini daha minimal fırfır formlarına bırakıyor. Bu formülü not edin: Üst tarafınız kalınsa alt parçada kullanacağınız fırfırlarla, kalça ve göğüsleriniz arasındaki dengeyi yakalayabilir ya da tersine, ince olan üst bölgenize hacim kazandırmak için fırfırları göğüs bölgenizde kullanabilirsiniz. 

Herve Leger 

Herve Leger

Herve Leger

Atletik çizgiler ve seksi vurgular arasında gidip gelen bantlı modellerse, bu yazın mayo ve bikini trendlerinin fetiş yönünü ortaya koymak için sahnede. Özellikle omuz, sırt ve göğüsle bel arasında kalan bölgelerde yoğunlaşan bantlarla seksi olduğunuz kadar güçlü ve çekici gözükeceksiniz. Özellikle mayolarda bantlı modelleri tercih ediyorsanız, canlı renkler yerine dengeyi yakalamak için siyah ya da beyaz renklere yönelin.       

7 yorum:

  1. müthiş modeller derlemişsin
    amma ben en çok herve'lere bayıldım
    bu yağmurlu havada ii gitti bu fotolar :)

    YanıtlaSil
  2. İstanbul – İzmir Evden Eve Nakliyat
    İstanbul – İzmir Evden Eve Nakliyat

    Firmamız İstanbul evden eve nakliyat, depolama ve parça eşya taşıma hizmeti vermektedir. Ofis, depo ve ev eşyalarınız firmamız tarafından sigortalı bir şekilde taşınabilmektedir. Birbirinden uzman personel ekibimiz sayesinde eşyalarınız İstanbul – İzmir arası sorunsuz bir şekilde taşınabilmektedir.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...