Hürriyet Magazin

8 Temmuz 2013 Pazartesi

2013 Yazının Enleri


Kimileri yeni moda akımlarının, 60'ların özgürlük ve kuralsızlığının hüküm sürdüğü "Swinging London" furyasına dönüştüğünü savunuyor. Neyle neyin giyilebileceğinin iyice kafa karıştırmaya başladığı yoğun renk, desen ve grafikleri düşününce aslında pek de haksız sayılmazlar. Kendimizi adeta bir moda illüzyonunun ortasında bulduğumuz bu durumu 'Yazın Enleri'yle mercek altına alıyoruz. 

YAZIN RENGİ: MAVİ
Havayla suyun buluşması! Yaz da bu demek değil mi? Mavinin bu yaz gece - gündüz hüküm süren etkisi; parlak elbiselerden dantele, pantolonlardan ceketlere kadar gardırobunuzdaki her parçaya sıçrıyor. Sezonun öne çıkan tonu bu kez cam göbeği. Ancak lacivertten indigoya, modunuza göre mavinin her tonunu kullanmak serbest. Romantik ya da özgüvenli; nasıl görünmek istediğinize siz karar verin. 




YAZIN DESENİ: TROPİKAL, ANIMALIER'YE KARŞI!
Bu yaz her yerde çizgi ve grafik görmekten bıktıysanız, en az onlar kadar iddialı 2 desenle kendinizi yenilemeye hazır olun. Animalier fantazisi, tasarımcıların her zaman ilgisini çekmiştir. Öyle ki; leopar ve zebra bu yaz da bambaşka tonlarıyla sarıdan maviye, yeşilden turuncuya tüm podyumları ele geçirmiş durumda. Ancak karşı tarafta, doğanın hayvanlar alemine meydan okuyuşu söz konusu. Yaprak, ağaç ve çeşitli bitki türlerinden ilham alınarak tasarlanan tropikal desenler bu yaz doğayı gardırobunuza taşıyor. Bakalım bu zorlu ikilemden kim galip çıkacak... 
  



YAZIN DETAYI: BEYAZ + LAZER KESİM
Beyaz rengin etkisiyle yumuşak bir görünüm kazanan lazer kesim parçalar, modern ve sofistike kombinlere davetiye çıkarıyor. Romantik ve elegant bir stile sahip olmak için beyaz renkli lazer kesim giysilerinizi baştan aşağı beyaz parçalar ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. İstediğiniz kadar sade olun, lazer kesimin hareketliliği stilinize canlılık katacak.  




YAZIN RAHATI: PODYUMDA SPOR DERSİ
Şort, atlet, eşofman... Yanıldınız spor için değil, sokak için hazırlanıyoruz. Atletik parçalar bu yaz günlük şıklığı tamamlamak için podyuma çıkıyor. Transparanlık sportif cazibesini file giysilerde sergilerken, kontrast renklerdeki çizgilerin süslediği bomber üstler egzotik dokulu şortlarla birleşiyor. Biker stiliyse oldukça revaçta. Kısacası; tenisten golfe, yüzmeden baskete yeni sezonda sporun her dalından ilham alacak bir parça mutlaka karşınıza çıkacak.


    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...