Hürriyet Magazin

5 Temmuz 2013 Cuma

STYLE ZOOM: YAZ TATİLİNDE GÜNDÜZ GECE


Havalar iyice ısındığına göre, sürpriz bir tatil kaçamağı yapmanın tam zamanı. Bavulu dert etmeyin; tatil stiliniz, Style Zoom'un günün her saatiyle uyumlu gece ve gündüz kombinleriyle güvenli ellerde. 





ŞIK İKİLEM

Stil Mottosu: "Bence yeterince yüzdük, dönüp biraz da adada gezmeye ne dersin?

Neden bu kombin: Eğer bir tatil kasabasına ya da Capri gibi keyifli bir adaya gittiyseniz, günün kurtarıcısı desenli elbiseler hem rahat hem de şık olmanızı sağlayacaktır. Günü değerlendirmek için uzun yürüyüşlere hazır olun ve tabii ki sandaletlerinizi yanınızdan ayırmayın. Akşamüstü saatlerinde kendini gösteren yaz rüzgarlarından korunmak içinse kot ceketler bu yazın favorilerinden. 






İNDİGO KRALI

Stil Mottosu: "Eğer dinlenmek ve kendine gelmek istiyorsan, inan bana tekneyle deniz tatili gibisi yok."

Neden bu kombin: Zorlu ve yorucu iş günlerinden sonra, dinlenmek ve biraz da rahatlamak istiyorsanız işe kıyafetlerinizden başlayın. Unutmayın ofis üniforması, ofiste kaldı. Renkli, yazlık şortlarla kendinizi şımartabilirsiniz. Yaz günleri için özel üretilen parkalarsa sizi teknenin dışında güvende tutarken, güçlü bir stile kavuşmanızı sağlayacak.






İNCİ TONLARI

Stil Mottosu: "Sadece yaz geldiği için değil, kışın kasvetli renklerinden kurtulduğuma da seviniyorum." 

Neden bu kombin: Bütün kışı siyahlar içinde geçirdiniz; oysa yaz şimdi tüm ışıltısıyla karşınızda. Romantik yaz gecelerine uyum sağlamak için pastel tonlarını tercih edin. Bilekten bağlı, ince bantlı ayakkabılarla çok zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Şıklığınızı gold aksesuarların parıltısıyla tamamlayın.






TATLI SERT

Stil Mottosu: "Yaz tatilinin seni Ryan Gosling'e çevireceğini bilseydim, işe daha önce ara ver derdim."

Neden bu kombin: İş dünyasından alışık olduğunuz takımlardan şikayet etmiyor, ancak sert ve ciddi görünümünü yaza nasıl uyarlayacağınızı bilemiyorsanız ufak detaylardan yardım alın. Son günlerin parlayan yıldızı Ryan Gosling'in stilinde, cep ve yakası kontrast renkli ceketler ya da klasik fakat çivi detaylı makosenler sayesinde takımlarınız da yaz tatil yapacak.        


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...