Hürriyet Magazin

23 Temmuz 2013 Salı

STİL: Bianca Brandolini, Butigo Mag 3. Sayısında


Yayın Direktörü olarak her sayısını keyifle hazırladığım Butigo Mag'in 3. sayısı yayında! Bu ay Stil Dosyası (s.12)  konuğumuzsa Bianca Brandolini D'Adda. Aranızda kendisini henüz tanımayanlar olabilir. Haklısınız da; çünkü bir oyuncu ya da şarkıcı değil. Fakat bütün moda haftalarında en ön sırada yer alacak kadar ünlü bir kimliğe sahip. 




Bianca Brandolini D'Adda, en az adı kadar ihtişamlı bir İtalyan aileden geliyor. Oldukça düzgün fiziği ve kendine hayran bırakan güzelliğinin yanı sıra, giyim tarzıyla da moda dünyasında kendisinden sıkça bahsettirmeyi başarıyor.

Bu ay, aristokrat kimliğiyle dünya jet sosyetesinin ilgi odağındaki isim Bianca Brandolini D'Adda'nın stilini yansıtan Butigo.com'un yaza özel çarpıcı modellerini Butigo Mag'de sizin için seçtik. Şimdiyse bu ilham verici stil dosyasının bir özeti La Mode En Vogue'da! Vazgeçemediği sandaletleri ve göz alıcı stiliyle, bu İtalyan güzeliyle tanışmaya hazır olun.   

     

Büyüleyici Dantel
Kırmızı, mini, dantel elbisesini sandaletleriyle tamamlayan Bianca Brandolini, plaj şıklığını eklektik stiliyle geceye taşıyor. Butigo'nun gold detaylı Alta modeliyle siz de mini elbiselerinizin altında alternatif bir stil yaratabilirsiniz. 

Beyaz Masumiyet
Bianca Brandolini'nin sandaletlerinden vazgeçemediğini daha önce söylemiştik. Yine benzer bir stille karşımıza çıkan İtalyan güzel, alt tarafı çan biçiminde genişleyen bir model yerine bu kez vücuduna oturan, streç bir elbiseyle karşımızda. Siz de masumiyetinize biraz hareket katmak istiyorsanız; Butigo'nun beyaz üzerine, üç bant görünümü yaratan metalik yansımalarla süslü Princess modeli ya da rock'n'chic tarzıyla Canale'yi deneyebilirsiniz.
  



Fırfırlar
Klasik çizginizden ödün vermeden görünümünüze hareket katmak istiyorsanız, Bianca Brandolini'den ilham alın. Kolları tüllerle kaplı, siyah, fırfırlı elbisesini iddialı sandaletleriyle tamamlayan İtalyan moda ikonu, bu kez giyiminde punk öğeleri öne çıkararak klasik tarzından uzaklaşmış. Eğer siz de alışılagelmişin dışında bir alternatif arıyorsanız, asimetrik çizgileriyle yazın vazgeçilmezlerinden olmaya aday Lumina, tam size göre!    

Çizgililer
Modası geçmeyen çizgili kıyafetler moda olduğu kadar rahatlığı da sağlıyor. Üstelik kuralların ötesinde zarif bir hava yarattığı bile söylenebilir. Bianca Brandolini D'Adda gibi denizci temasına hayranlık duyuyorsanız, sandaletlerinizde de kendinizi çizgilere bırakın. Butigo'nun Radiance modeli iç içe geçen sade çizgileriyle favorilerimizden. 




Full Ekose
Kabul edelim; Bianca Brandolini D'Adda ceket - pantolon takımları da en az mini elbiseleri kadar güzel taşıyor. Baştan aşağı ekose desenine bürünen esmer güzel siyah, püsküllü, sivri burun babetleriyle tarzını dengelemiş. Ofis stilinizde ilham alabileceğiniz bu look'u uygulamaya Butigo'nun özgün modeli Cosmos'dan başlayın. 


Maskülen Şıklık
Şort, ceket, bağcıklı ayakkabılar... İtalyan güzel, seksapelitenin tahtını maskülen stile kaptırdığını kanıtlar gibi adeta. Şıklığı ise tartışılmaz. Biz yine de kadınsı renklerden vazgeçemiyoruz ve Bianca Brandolini gibi gözükmek isteyen Butigo'culara sarının cıvıl cıvıl enerjisiyle, maskülen stilin kapılarını aralayan Gelato modelini öneriyoruz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...