Hürriyet Magazin

16 Eylül 2013 Pazartesi

STYLE ZOOM: "BACK TO CITY"

Tenimiz bronzlaştı, saçlarımızın rengi açıldı derken sonbahar göz açıp kapayana kadar yeniden kapımızı çaldı. Yeterince güneşe, denize ve eğlenceye doyduktan sonra Brandlife için artık şehre dönüş vakti..     


Şehirli Kovboy




Stil Mottosu: "Bu yaz topladığım enerjiyi düşünürsek, ne iş ne de pazartesiler artık korkutamaz beni!"

Neden Bu Kombin? Sonbaharın kapımızı çalıyor olması, yazla özdeşleşen püfür püfür elbiselere veda edeceğimiz anlamına gelmiyor. Midi boy hırkalarla sonbahara da adapte edebileceğiniz elbiseleri kovboy modeli botlarla kullanarak bohem bir stile kavuşabilirsiniz. Büyük boy çantalar ofiste işinizi kolaylaştıracak.


Olmazsa Olmaz Süet





Stil Mottosu: "Tatil bitmiş olabilir ama şehrin eğlencesi daha yeni başlıyor."  

Neden Bu Kombin? Yeni sezonun öne çıkan trendlerinden süet, yazdan sonbahara geçiş yapmak için en ideal seçim. Özellikle biker ceketler sonbaharın vazgeçilmezlerinden. Kombininizi açık renk parçalarla tamamlayarak dikkati ceketinizin üzerine çekebilirsiniz. Fark yaratmak içinse modası geçmeyen pleksi aksesuarları deneyin.


Cool Tavır




Stil Mottosu: "Renkli giyinmek için önümüzdeki yazı beklememe gerek yok."

Neden Bu Kombin: Yazın zevkle giydiğiniz renkli pantolonları koyu parçalarla dengeleyerek sonbaharda da kullanabilirsiniz. Bisiklet yakalı, düz renk trikolar her şeyle uyum sağlayarak kombin yapmanıza yardımcı olur. Unutmayın; son moda silgi taban ayakkabılar, trendy gözükmenin yanında boyunuzu da olduğunuzdan uzun gösterecek.     


Kolay Klasik



Stil Mottosu: "Tatil dönüşü en son istediğim şeylerden biri de alışverişe kafa yormak."

Neden Bu Kombin? Tatil sonrası şehre dönüşün en yorucu işlerinden biri de gardırop düzenlemektir. Yeni sezona hazırlanmak size bir külfet gibi gelmeye başladıysa, klasik model bir beyaz gömlekle işin kolayına kaçın. Altına jean ve bağıcıklı ayakkabılarla sokağa çıkmaya hazırsınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...