Hürriyet Magazin

27 Aralık 2013 Cuma

STYLE ZOOM: BİR ÖRNEK KIRMIZI!


Yılbaşına doğru tüm renkler kış uykusunda; biri hariç... Moda sahası bu kez baştan aşağı 'KIRMIZI', siyah da yedek kulübesinden göz kırpıyor. İpek bluzdan deri pantolona, barok işlemelerden altına kadar farklı parçalarla eşleşen tutkunun rengi, Style Zoom kombinleriyle içinizdeki şehvetli kadını uyandırmaya hazır.   


Sade & FEMİNEN



Stil Mottosu: "Çarpıcı mı gözükmek istiyorsun? Güçlü renkleri, egzotik dokularla kullanman yeterli."

Neden Bu Kombin?

Düz kesimli bluzlarınızı kruvaze yaka detayıyla hareketlendirerek, sade görünümünüzü korurken farklı bir tarz sergileyebilirsiniz. Feminen formlara sahip kalem etekler hem ofis içinde, hem günlük yaşamınızda klasik çizginizi yansıtır. Daha çarpıcı gözükmek isterseniz; özellikle akşam programlarında egzotik dokulu etek ve çantaları tercih edin. Aksesuarlarda ise taşlı parçalar sizi ışık hızıyla gündüzden geceye dönüştürecek.  


Rahat & ASİ



Stil Mottosu: "Hafta sonu programlarımın vazgeçilmez parçaları: pantolon - tshirt."       
Neden Bu Kombin?

Kışın özgür ve rahat hissetmek için illa bol ve salaş kazak ya da hırkalara ihtiyacınız yok. Sezonun vazgeçilmez parçalarından deri skinny pantolonları, renkli baskılı tshirt'lerle kombinleyerek trendy bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kelepçe detaylı, asimetrik topuklu ayakkabılarla kendinizi sezona damgasını vuran asi grunge rüzgarına bırakın. Kışı yazlık parçalarla geçirme fikri hoşunuza gitse de, hem soğuktan korunmak hem de tarzınıza cool bir yorum katmak için deri ceketinizi yanınızdan ayırmayın. 


İşlemeli & PARLAK



Stil Mottosu: "Geçmişin nostaljik havasını kıyafetlerime yansıtmayı seviyorum."

Neden Bu Kombin? Dantelin zamansız ruhu bu sezon en çok kışa yakışıyor. Kışın simgesi kırmızı dantel işlemelerle hem romantik hem de nostaljik bir tarz yaratabilirsiniz. Dantelin asaletine uyum sağlayan Barok detayları ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarınızda kullanarak zarafetinizi ortaya çıkarın. Siyah taşlı gold takılar ve yaprak motifli taçlar bu sezon favorimiz.


Zarif & İHTİŞAMLI



Stil Mottosu: "İhtişamlı aksesuarlar taşırken, gece kıyafetimi mutlaka sade ve klasik kesimli modeller arasından seçerim." 

Neden Bu Kombin? Gece kıyafetlerinde abartıya kaçmamak için elbiseniz ve aksesuarlarınız arasındaki dengeyi sağlamalısınız. İhtişamınızı takılarınızla ortaya koymak istiyorsanız, mutlaka sade ve klasik kesimli elbiseleri tercih edin. Derin V yakalar ve pileler genel görünümünüze hareket katarak zarif bir siluete kavuşmanıza yardımcı olur. Elbisenizin üzerine alacağınız natürel tonlardaki etolünüzse renkler arasında yumuşak bir geçiş sağlarken, gece şıklığınıza eşlik edecek en güçlü silahınız.             

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...