Hürriyet Magazin

14 Aralık 2013 Cumartesi

STYLE ZOOM: ETEK GİYME SANATI


Aralık ayını sezonunun as parçası eteklerle selamlıyoruz. Kısa ya da uzun... Hangisini giyeceğiniz konusunda kararsız kaldıysanız, cevabı en güncel stil tüyolarıyla Style Zoom'da! 


Gri Aşkına



Stil Mottosu: "Eteğin altına stiletto giyilir kuralını, biri artık değiştirmeliydi..."

Neden Bu Kombin? 2013 - 2014 Sonbahar Kış sezonuna hakim duman renginden ilham atan gri kloş eteğin formu hareket avantajı sağlarken midi boyuyla bacaklarınızı olduğundan daha ince ve uzun gösterir. Üst bedeninize güveniyorsanız kısa bir kazak ya da trikoyla bel çizginize vurgu yapın. Havaların soğumasıyla birlikte klasik stiletto'lara veda etmenin tam zamanı; kalın hatlı sade botlarla değişimi ilk siz başlatın.


It Girl


Stil Mottosu: "Bugüne kadar hiç kıyafetlerimi uydurmaya çalışmadım, giyerken nasıl yorumladığım benim için daha önemli."

Neden Bu Kombin? Bir it-girl kadar stil sahibi olduğunuzu düşünüyor ve iddialı giyinmeyi seviyorsanız, kombininizi klasiğin dışındaki parçalarla hareketlendirebilirsiniz. Zamansız siyah deri eteğiniz gösterişli parçaları dengelemek için en güçlü yardımcınız. Siyah kasket şapkanız görünümünüze maskülen ve sportif bir hava katarken, ayna topuklu botlarınızla sokağın parlayan yıldızı siz olacaksınız. 


Forma Etkisi



Stil Mottosu: "Lacivert için yeni siyah diyorlar, ben ikisinden de vazgeçemiyorum."

Neden Bu Kombin? Timsah, yılan gibi hayvan derisi tasarımlar bu yılın en lüks trendlerinden. Lacivert ve siyahın bitmeyen savaşıysa 2013 - 2014 Sonbahar Kış sezonuyla ayrılmaz bir dostluğa dönüşüyor. Kısacası tüm aksini düşünenlere rağmen artık lacivertle siyahı kombinlemek çok moda. Çizginizi korumak istiyorsanız deri eteğinizin altına sivri burun stiletto'ları deneyin.


Grunge Dönüşüm



Stil Mottosu: "90'ların sıradışı ruhu kıyafetlerine işlemiş; yaşın kaç olursa olsun hep genç gösteriyorsun." 

Neden Bu Kombin? Deri ceket, leopar ve grunge stilinin vazgeçilmez rengi siyah... Bu sezon tasarımcılar 90'ların grunge rüzgarının etkisinde. Uzun, plili eteğinizle siz de bu stile ayak uydurmak istiyorsanız feminen ayakkabılar yerine asker postallarını anımsatan kalın botları tercih edin. 90'ların asi tasarımları sizi gençliğinize geri götürecek.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...