Hürriyet Magazin

17 Temmuz 2012 Salı

Style Zoom Gece Gündüz


Parlama Zamanı

Parlak kumaşlar, özellikle yaz aylarında bronz tenin üzerinde çok daha göz alıcı görünürler. Günlük hayatta alışık olduğumuz natürel tonların aksine, parlak elbiseleri tercih ettiğinizde kombindeki diğer parçaların da yakın renklerde olmasına özen gösterin.

Gündüz

Stil Mottosu: “Tatilin başından beri aynı beyaz elbiseyi üzerinden çıkarmayan şu kız var ya, neden güpegündüz bu parlak elbiseyi giydin ki, dedi. Bense, neden olmasın deyince affalayıp hızlıca yanımdan uzaklaştı. Ah şu klişeler...”

Neden bu kombin? Parlak elbiseleri sadece gece kullanacaksınız diye bir kural yok. İşin sırrı, doğru parçalarla parlaklığın dozajını ayarlamaktan geçiyor. Rahat etmek için sandaletlerden yardım alın. Unutmayın gündüze uyum sağlamak, orjinallikten uzak durmak anlamına gelmiyor. Stilin hit parçası: Kanatlı sandaletler.  

   
Gece

Stil Mottosu:  “Bu elbiseyi aldığımda jimnastik mi yapacaksın diye sormuştun, gördün mü bak şimdi gözlerini üzerimden alamıyorsun.”

Neden bu kombin? Parlak kumaşları kullanırken çoğu zaman hataya düşeriz. Çünkü şıklık ve rüküşlük arasındaki hassas dengeyi yakalamak kolay değildir. Gecenin şıkı olmak için, parlak fakat minimal parçaları tercih edin. Özellikle çanta ve saat gibi aksesuarlarda farklı dokulardan yardım alarak bir adım öne geçebilirsiniz. Stilin en hit parçası: İki renkli, sivri burun ayakkabılar.

  
Maxi Elbise

Rahatlığıyla yaz mevsiminin en çok tercih edilen parçaları arasında başı çeken maxi elbise, tek parça olma özelliğiyle sizleri kombin yapma derdinden kurtarıyor. Gece ya da gündüz, kurtarıcı bir parçaya ihtiyacınız olduğunda, tek başına maxi elbisenizi giyip çıkmanız yeterli.

Gündüz

Stil Mottosu: “Hergün plaja gitmekten sıkıldım, gel bugün seninle güzel bir Bodrum turu yapalım, hem ne dersin şu yeni açılan mağazayı da bir görürüz.”

Neden bu kombin? Bu sıcak havalarda gündüzün keyfini maxi elbisenizin altına tamamlayacağınız renkli sandaletlerle çıkartın. Sezona damgasını vuran geniş şapkalar, başınızı güneşten korurken aynı zamanda stilinize de hoş bir hava katar.  Stilin hit parçası: Barok modeli güneş gözlükleri.


Gece

Stil Mottosu: “Yemek teklifimi kırmayıp geldiniz; ama güzelliğiniz ve doğa kokan şıklığınızın yanında Como’nun bu müthiş manzarasının bile bir önemi kalmadı.”

Neden bu kombin? Rahatlığı ön plana çıkartan maxi elbiseleri gece kullanmak istiyorsanız, gösterişli stilettolar yerine sade ve kibar, bilekten T bantlı ayakkabıları tercih ederek kendinizi yaz gecelerinin romantizmine bırakın . Çanta tercihini clutch’tan yana kullanmanız gece kombini için daha uyumlu olur. Çarpıcı mavi renkteki bir clutch’la ortamın romantik havasına hareket katabilirsiniz. Stilin hit parçası: Kaplan başı figürlü mavi clutch.



7 yorum:

  1. İpek yine doktormussun detaylı calısmalarınla :)
    Ben gunduz parlamayı sevenlerdenim, hatta bazen o kadar parlak ve taşlı tuşlu şeyler kullanıyorum ki eski hayatımda Rus oldugumdan suphe ediyorum:))
    Yalnız o sandaletler ne kadar güzelmiş, Beymen'de var mıdır hala merak ettim bi bakmak lazım:)

    Ciaoo!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben normalde parlak kumaşları çok sevmezdim ama bu kombini yapınca direk gidip alıp giymek istedim :))) Bu nasıl bir dilemma ben de anlamadım... Bu arada sandaletleri mağazada bulamazsan Beymen.com'da vardı, umarım tükenmemiştir.. Ciaooooo!!

      Sil
    2. Yakısır sana da valla:)
      Bu arada Beymen'e baktım ama web sayfasında gorunmuyo, magazaya gidip bakıciim

      http://www.beymen.com/Ayakkabi/Sandalet-111?start=72

      Grazie e ciaoo:)

      Sil
  2. Yemek tarifleri, En Yeni Resimli yemek tarifleri Güncel yemek tarifi, pratik tarifler, yöresel yemek tarifleri,pratik mutfak bilgileri.

    YanıtlaSil
  3. Robotic surgery is a surgery using computer-assisted robots. Robotic surgery has been used internationally for the past 10 years in prostate surgery, gynecological surgery, and cardiac valve repair surgery. The DaVinci Robotic System, the cutting edge robotically-assisted surgical technology, provides unbeliavable clinical results with its 4 ultimate high tech arms, 3D vision system that makes the image 10 times bigger vis a vis non-robotic systems and its perfection in removing the surgeon's risk of hand vibration. Thanks to its sensitive robotic capability, Da Vinci Robotic System enables the surgeons to complete the complex and sensitive operations. Da Vinci robotic Surgery is the 3rd generation surgery technique after open and laparoscopic operations, which are traditional surgery techniques.

    YanıtlaSil
  4. Cardiac surgery is one of the most common surgical procedures performed worldwide. Heart disease has exploded with aging populations, changes in diets and more sedentary lifestyles.



    Acibadem is a leader in Cardiac surgery and the treatment of heart disease. By combining best technology, best protocols and top doctors, Acibadem boasts some of the best success rates in Cardiac surgery worldwide.

    YanıtlaSil
  5. Spine surgery is a surgery using private-assisted robots. Spine surgery has been used internationally for the past 10 years .

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...